Viyana'da yaşayan Slovakya kökenli ünlü karikatürist Marien Kamensky 'Erdoğan'a rüşvet' isimli çizdiği karikatüründe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı açgözlü bir köpeğe benzetti.

Playboy, Der Spiegel, Die Zeit, Prawda, die New York Sun gibi dünyaca tanınmış birçok dergi ve gazetede karikatürleri yayınlanan Marian Kamensky bugün Twitter sayfasında paylaştığı bir karikatürle Alman Başbakanı Merkel'in Türkiye ziyaretine ve Erdoğan ile görüşmesine yer verdi.

Bir el arabası dolu parayla Erdoğan'a doğru yürüyen Merkel'in karşısında köpek tipli, ağzını açmış dört gözle bekleyen Erdoğan ve arkasında ise kuyrukta bekleyen mülteciler resmedilmiş.

Marian Kamensky iki gün önceki karikatüründe ise Avrupa, Mülteciler, Suriye, Esad, Putin, Erdoğan, IŞİD ve Merkel'i aynı resimde biraraya getirmişti.



Elindeki torbada üzerine 3 milyar euro yazan Alman Başbakanı Merkel, yanıbaşındaki eli IŞİD militanının omuzunda olan (maskeli ve elindeki hançerle bir kürdü boğazlamaya hazır ) asker elbiseli Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şunları söylüyor. "Sevgili Recep, burada mülteci akınını durdurman için sana küçük bir avans var."  Karşısında ise konuşmaları merakla izleyen eli silahlı Putin ile Esad var.