-Süheyla Kaplan-
  
  
Berlin


                                                                                              Gürsel Tekin 


CHP Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörlüğü tarafından Almanya’nın Berlin, Hamburg, Münih, Stuttgart, Frankfurt, Düsseldof, Bremen, Nürnberg, Avusturya’nın İnsbruck ve Belçika’nın Brüksel kentlerinde yapılacak olan panellerde CHP’liler vatandaşlarla bir araya gelecek, güncel gelişmeler hakkında vatandaşları bilgilendirecek.



                             Ali Kılıç,                      Adnan Keskin,                  Durdu Özbolat



“Türkiye’de Siyasi Gelişmeler - Yeni Anayasa ve Yurt Dışı Örgütlenmeleri”
başlığı taşıyacak olan program hakkında bilgi veren CHP Yurt Dışı Örgütlenme Koordinatörü Ali Kılıç, “CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sayın Faruk Loğoğlu başkanlığında yürütülen örgütlenme çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. 29, 30 ve 31 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan toplantılara büyük bir talep var. CHP Birliklerimizin yöneticileri Almanya’da yaşamakta olan vatandaşlarımıza ulaşmak için yoğun bir tempo ile çalışıyorlar. Paskalya tatilinin fırsat bilerek, CHP Almanya Birlik yöneticilerinin bu yoğun tempolu çalışmasına katkı vermek ve oradaki vatandaşlarımızla buluşmak üzere büyük bir kadro ile yurtdışına çıkıyoruz” dedi.


                        Süleyman Çelebi,                  Ercan Karakaş,               Fikri Sağlar


Kılıç, Alman Sosyal Demokrat Partisi SPD'nin bu yıl 150. kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, ""Avrupa'daki demokrasi tarihi ve mücadelesi hepimiz için ayrı bir önem taşır. Bu uzun ve yorucu mücadeleden hepimizi çıkartması gereken dersler var. Bugün ülkemizde de anti - demokratik uygulamalar, yasaları yok sayanlar var. Uzun bir demokrasi mücadelesi maratonu yeniden başlayacak. BU maraton için yurt dışının desteği çok önemli. Bu konuları Yurt Dışındaki CHP'li lerle konuşup tartışacağız" şeklinde konuştu.



                        Bihlun Tamlıgil,                  Ülkü Caner,            Müslüm Sarı