"3 Kasım 2012 tarihinde başlattığımız B1 kampanyasını sonlandırmış bulunuyoruz. Bu güne kadar kampanyamızın destekçileri ya B1 vitaminleri doğrudan Melchiostr 3, köln'deki adresimize getirip teslim ederek, ya posta yoluyla yada para bağışı yaparak destek oldular.

B1 kampanyamız için bugüne kadar  2711.11,- Euro bağış topladık. Bize elden ulaşan B1 vitaminleri de dahil toplam 11800 adet (büyük çoğunluğu 200 mg olmak üzere) tablet, 10600 adet 200mg ampül topladık ve satın aldık. Topladığımız bu vitaminlerin büyük bölümünü IHD ve TUHAD-FED`in  Türkiye'deki çeşitli şubelerine sorunsuz bir biçimde ulaştırmış bulunuyoruz. 26 Kasım Pazartesi'ye kadar elimizdeki bütün B1 vitaminlerini Türkiye'deki adreslerine ulaştırmayı hedefliyoruz.

Buradan kampanyamıza maddi manevi destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu bağlamda Yol TV ve Hayat TV`ye kampanyamızı başından itibaren yayımladıkları ilanlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Kampanyamızın içeriğine uygun Atilla Keskin`e Yol TV` de TÜDAY üyeleriyle açlık grevlerine ilişkin özel bir program yaptığından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca IMC TV Ana haber bültenine, Tüday'ı telefonla arayarak Kampanyamızı anlatmamıza olanak sağladıkları için teşekkür ediyoruz."