Yakalandığı pankreas kanseri illetine yenik düşerek iki ay gibi kısa bir sürede aramızdan ayrılan ''ÇAVUŞ", ardında gözü yaşlı eşi ile yetişkin iki kızını bıraktı. 

Korona kısıtlamalarına rağmen yoğun kitlesel katılımın yaşandığı Paris yakınındaki köy mezarlığında (Cimetiere de sancy les Provins) gerçekleşen törene, başta aile yakınları ve arkadaşları olmak üzere toplumun çeşitli kesimlerinden farklı kişiliklerin katılması dikkat çekti.

Emniyet kemeri takmadığı gerekçesi ile öldürüldü Emniyet kemeri takmadığı gerekçesi ile öldürüldü

18.08. 2021'de ani bir vefat sonucu kaybettiğimiz Güner Çeribaş'ın, 'Çavuş'un ölümcül hastalığınğdan habersiz, defnedildiği köyde bir süredir ailesi için sürpriz tuttuğu bir konut inşaatı hazırlığı içinde olduğu açığa çıktı. Plandan son anda bilgi sahibi olan aile yakınlarının bir bölümü törendeki katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Avrupa'nın birçok ülkesinde yakın dostları ve mücadele arkadaşları bulunan Dev-Genç geleneğinden Çavuş'un erken vefatı bir kez daha gözleri, doktorların "erken teşhis hayat kurtarır" çağrılarının ne kadar önemli olduğu altın sözüne yönellti.