Almanya'nın en güzel 24 kızı arasında Kuzey Almanya güzeli seçilen Şifa Çakarer (17) de bulunuyor. Şifa Çakarer “Almanya'nın en güzel 24 kızı arasında bulunmaktan çok mutluyum. Finale en iyi şekilde hazırlanıyorum podyumda jürinin puanlarını lehime çevirmek için çalışacağım” dedi.

 

Basına tanıtılan güzeller arasında çıplak popo fotoğrafıyla gündeme gelen Miss Saksonya Anhalt güzeli Juliane Seyffert (23) basının ilgi odağı oldu.

Saksonya güzeli Juliane  Seyffert “Çıplak popo fotoğrafı yüzünden diskalifiye edilmekten son anda kurtuldum. Çünkü çıplak popo benim popom değildi. Model olarak 2008 yılından beri çalışıyorum ama çıplak popomu kimseye göstermedim. Yarışmaya katıldığıma seviniyorum  adayların hepsi birbirinden güzel herkese şans diliyorum” diye konuştu.

 

23 Şubat Cumartesi akşamı büyük finalde 'Miss Germany 2012' kraliçesi İsabel Gülck tacını 2013 kraliçesine devredecek. Miss Germany Corporation Klemmer GmbH yetkilileri Horst ve Ralf Klemmer güzellerde sadece uzun bacak, fiziki güzellik değil ahlak ve bilginin arandığına dikkat çektiler.

 

Yeni seçilecek Almanya'nın en güzel kızı 'Miss Germany 2013' kraliçesinin ajandasında terminler dolmaya başladı. Yurt içi ve yurtdışında yılda 150'den fazla terminlere katılacak olan kraliçe Almanya'yı en iyi şekilde temsil etmek için çaba sarfedecek. Finalde ilk sırada podyuma 'Miss Bremen' güzeli Ansha Gebken çıkıyor. Türk güzeli Şifa Çakarer 24. sırada  podyuma en son çıkan güzel olacak. Popo skandalın sarışın güzeli Miss Saksonya Anhalt 8. sırada podyuma çıkıyor. Çok sayıda zengin hediyelerle ödüllendirilecek 24 finalisti tatil, kozmetik ve giyim hediyeleri bekliyor. Ayrıca yarışmanın kraliçesine son model 'Alfa Romeo' marka araba hediye ediliyor.