Şu ana kadar hiç birisi için uygun donör bulunamadı. Bu yüzden siz önemlisiniz! Belki sizin kök hücreleriniz Wetzlar`lı kardeşlerin veya bir başka hastanın hayatını kurtarabilir.

Bu yüzden 12. Barış Futbol Salon Turnuvası'nın organizatörleri doku tipleme kampanyası düzenlemeye karar verdi. Kan kanserine karşı mücadelemizde sizin desteğinize ihtiyacımız var!

Belki sizin kök hücreleriniz Kader, Sibel, Mustafa veya bir başka hastanın hayatını kurtarabilir! Gelin ve kaydınızı yaptırın!



Almanya da 60 bin, Türkiye de 20 bin

22 kişilik gönüllü bir ekiple çalışan DKMS adına Dr. Serap Gülüç: “ Türkiye kökenli vatandaşlar Almanya'nın birçok şehrinde Kader, Sibel ve ve Mustafa ya hayat vermek için geçen yıl adeta bir birleriyle yarıştılar. 



  Aylardan beri ne yazık ki bu üç kardeşin doku tiplerine uygun verici bulunamadı. Onların kaderini değiştirebilmenin tek yolu sağlıklı bir insanın kök hücre bağışında bulunması. Bazı hastalar için bağışçı bulunamamasının nedeni henüz çok az kişinin kayıt yaptırmış olmasıdır. DKMS ye çok az Türkiye kökenli vatandaş kayıtlı. Kan kanserine yakalanan kişi Türkiye -asıllı ise, uygun kök hücre/kemik iliği bağışçısı bulma şansı Türkiye kökenliler arasında çok daha yüksek. Almanya da DKMS e kayıtlı Türkiye kökenli sayısı 60 bin civarında. Türkiye de ise 20 bin dolayında. Bu rakam hızla çoğalmalı. Konunun önemini insanlarımıza anlatmalıyız. Kurtarılmayı bekleyen o kadar çok insan varki. Hiç Bir şey insan hayatından daha fazla değerli değildir” dedi.










SENİN İÇİN BİR KAÇ DAKİKA BİZİM İÇİN BİR ÖMÜR DEMEKTİR
KÖK HÜCRE BAĞISÇISI OLMAK İÇİN KAYIT GÜNÜ


Cumartesi 25.05.2013 saat 10-15 ve Pazar 26.05.2013 saat 10-16 arası 12. Barış Futbol Salon Turnuvası'nın düzenlendiği Steinberghalle'de
Steinberg 16, 22880 Wedel

PARA BAĞIŞI:
DKMS Bağış Hesabı: 121 714 9242
Hamburger Sparkasse
BLZ: 200 505 50