Hamburg Başkonsolosluğu Pasaport Dairesi'nde 1999 yılından beri görevli Kudret Hallaç (44) geçtiğimiz hafta şehrin en tanınmış Eppendorf hastanesinde ani olarak hayatını kaybettti. Çevresinde yardımseverliği ve güleryüzlülüğüyle tanınan İzmir kökenli Hallaç'ın, Eppendorf hastanesinde fazla narkoz sonucu yaşamını kaybetmesi, yeni bir skandala yolaçtı.

OTOBÜSTE YERE DÜŞTÜ BİLEĞİ KIRILDI


Aylar önce şehir içi otobüs seyahatı sırasında ani bir fren sonucu dengesini kaybederek yere düşen Kudret Hallaç'ın bileği kırılır. Olay sonrası Eppendorf hastanesinde ameliyat olur ama ağrıları  bir türlü geçmez. İkinci kez ameliyat olmasına rağmen şiddetli ağrıları devam eden Hallaç, geçtiğimiz Perşembe günü üçüncü kez ameliyat olmak için oğluyla birlikte hastaneye gider.

NARKOZ SONUCU YAŞAMINI KAYBETTİ İDDİASI

Herşey kısa sürede oldu. Hastanede annesine eşlik eden oğluna (25) annesi Kudret Hallaç'ın Anastezi Merkezi'nde narkoz verilme sırasında hayatını kaybettiği açıklanır. Ani gelişme ve beklenmeyen sonuç için aile şoka girer. Konuya yönelik hastane ve anestezi bölümü yetkilileri tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, Hallaç'a verilen aşırı dozdaki narkozun tesiriyle yaşamını kaybettiği iddiası başta ailesi olmak üzere, yakın çevresi ve basın tarafından tepkiyle karşılandı.