Haber Merkezi

Hamburg ve çevresinde iş kurmak isteyen göçmenlere unutulmaz hizmetleriyle tanınan yufka yürekli, ince sesli ve herkese eşit mesafede duran, hoşgörünün sembolu sayılan yardımsever Mehmet Keskin, geçtiğimiz pazar geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde yaşama veda etti. Yakın çevresindeki dostlarının ifadesine göre, uzun bir süredir şeker hastalığı nedeniyle aşırı kilo kaybettiği açıklanan Mehmet Keskin'in kalp krizi geçirdiği tahmini yapılsa da, kesin ölüm nedeni henüz bilinmemektedir.

2013 yılı Kasım ayındaki çevre kirliliği yaratan plastik poşetlere karşı yapılan kampanya tanıtımında (sağdan ikinci)

OFİSİNDE YAPILAN KONTROLÜN, MEHMET KESKİN' İN SONU OLDU İDDİASI

Yakın arkadaş çevresinden Kuaför ve Altona SPD Belediye Meclis Üyesi Behçet Algan'ın ifadesine göre maliye tarafından yıllık gelir-gider bilançosunun denetimi gerekçesiyle ofisinde yapılan kontrolün, Keskin'e inanılmaz sorun yaşattığı belirtilmekte. Şeker hastası olmanın da etkisiyle paniğe kapılmasının ise yaşadığı acı sonu getirdiği tahmini yapılmaktadır. 

Handelskammer (Ticaret Odasi) bünyesinde Göçmen İşverenler Derneği Başkanı olarak başarılı çalışmalarıyla tanınan Mehmet Keskin'in ani vefatı, dostlarını yasa boğdu.

Eski Uyum Bakanı Maria Böhmer ile bir toplantıda(sağ başta)

Göçmenlere yönelik birçok projenin yöneticiliğini yapmış, yüz
lerce gence meslek edinme olanagi yaratmış, yeni iş kuracak olan insanlara danışmanlık hizmeti vermiş, küçük esnafın sorunları ile ilgilenmiş ve çözüm yolları konusunda çalışmalar yapmış değerli ve sevilen insan Mehmet Keskin'e uğurlar olsun diyoruz. 

24 Mart 2013 tarihindeki facebook sayfasında yazdığı şu dörtlük Mehmet Keskin'in son zamanlarda içinde bulunduğu psikolojiye en güzel yanıtı veriyor.


Eskiden yeterdim kendime Artardım bile... 
Şimdi ne yapsam nafile!!!
Ve Kim demiş " can eskimez" diye... 
Bu can tedirgin tende 
Canda eskimiş Ben de.
.. 
Bedri Rahmi EYÜBOĞLU....

Not ve düzeltme: Ani vefatıyla ailesini ve sevenlerini derin üzüntüye boğan Mehmet Keskin'in 'ofisindeki el konulan dosyalar sonrası' stres yaşadığı haberi doğru olmadığı için sayfadan çıkartılmıştır.