İZSU Bergama Şube Müdürü Bora İnceoğlu’nun babası Halil İnceoğlu son yolculuğuna uğurlandı..

İki kardeş altı yıl aradan sonra Güvendik Mezarlığı’nda buluştu..

İZSU’NUN ACI GÜNÜ

Urla’nın köklü ailelerinden İnceoğlu ailesinden Halil İnceoğlu, dün gece tedavi gördüğü Urla Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde vefat etti. Kalp krizi nedeniyle 72 yaşında hayata veda eden Urla ve Çeşmealtı’nın sevilen simalarından Halil İnceoğlu, bugün Çeşmealtı Merkez Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Güvendik Mezarlığı’nda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Halil İnceoğlu Manisa Verem Savaş Dispanseri’nde teknisyen olarak çalışırken 1995 yılında emekli olmuş, daha sonra Çeşmealtı’na yerleşmişti.

İZSU YÖNETİCİLERİ UĞURLADI

İZSU Bergama Şube Müdürü Bora İnceoğlu’nun babası olan Halil İnceoğlu’nu son yolculuğunda ailesi, yakın çevresi, sevenleri ve oğlunun amirleri ile Çeşme, Bergama, Dikili ve İzmir’den mesai arkadaşları uğurladı. İZSU’dan cenaze törenine başta İZSU Genel Müdürü Fügen Selvitopu, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Gülay Demircioğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanı Aydın Korkmaz, Su Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Hakan Alpsoykan, Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı Çeşme, Ödemiş, Tire, Menemen, Menderes, ihale şubesi, destek hizmetleri ve su yapı şube müdürleri, İZSU Bergama Şube Büro Personeli İlknur Alacan olmak üzere İZSU’nun Çeşme, Bergama, Dikili, Ödemiş, Tire, Menemen ve İzmir’den çok sayıda amir ve personeli katıldı.

BEŞ GÜN ÖNCE YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Beş gün önce Urla Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi altına alınan Halil İnceoğlu, dün akşam kalp krizi geçirmiş, 1 saat süren kalp masajı sonrası tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatının kaybetmişti. Bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, 68 yaşında aramızdan ayrılan abisi Tahir İnceoğlu’nun karşısındaki mezara defnedildi. İki kardeş altı yıl aradan sonra Güvendik Mezarlığı’nda buluştu. Defin sonrası eşi Esin İnceoğlu ile oğulları Tolga ve Bora İnceoğlu güçlükle ayakta dururken, gözyaşları içinde taziyeleri kabul ettiler.

Fulya OMAÇ / Çeşme