Yaralılar kısa sürede kaza yerine ulaşan ambulans helikopter ile Hamburg'un St. Georg semtindeki tanınmış Asklepios hastanesine kaldırıldı.

Doktorların, kaza sonucu ağır yaralanarak iki kez kalbi duran ve saatlerce komada kaldığı açıklanan Uysal İnce'yi yaşatmak için yoğun çaba sarfettikleri ve yanından ayrılmadıkları kaydedildi.

Alman basınında genişçe yer bulan kaza haberi, Uysal İnce'nin Türkiye'de yaşayan ailesi olmak üzere Hamburg, Pinneberg ve Münih'te yaşayan yakınlarını ve sevenlerini derin yasa boğdu. 

TRAFİK SIKIŞIKLIĞINI FARKETMEYEN TIR ÇARPTI

Talihsiz kaza, salı günü sabah saat 8:00 sularında A1 otobanında trafik sıkışıklığını farketmeyen, arkadan gelen bir TIR sürücüsünün (69) kontrolünden çıkan aracın, otobanın sağ şeridindeki inşaat firmasının aracına çarpması sonucu yaşandı. Uysal İnce'nin sürücüsü olduğu araca çarpan odun yüklü TIR'ın devrilmesi ile otoban saatlerce tıkandı ve zincirleme kaza yaşanarak 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

UYSAL İNCE AĞIR YARALANDI

Feci kaza sonucu 20 yıldır Almanya'nın Schleswig Holstein eyaletindeki Pinneberg ilçesinde yaşayan, Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Yeleğen beldesi doğumlu Uysal İnce ağır yaralandı.

Uzun senelerdir inşaat işinde çalışan evli ve yetişkin iki çocuk babası Uysal İnce'nin sağlık durumunun kritik olduğu kaydedildi.

NDR'deki video haberin linki:

https://www.ndr.de/nachrichten/schleswig-holstein/A1-bei-Stapelfeld-Lkw-Unfall-mit-fuenf-Verletzten,unfall15232.html