Urla’nın köklü ailelerinden Mumcuoğlu sülalesinden Erdoğan Mumcuoğlu (65) dün Urla Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde beynine pıhtı/emboli atması sonucu yaşamını yitirdi.

Mumcuoğlu bugün ikindi namazına müteakip Çeşmealtı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çeşmealtı / Denizli Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kızları Melike ve Melten Mumcuoğlu babalarının tabutu başında dua ediyorlar

BALIK TUTKUNU KİŞİLİĞİYLE ÇEŞMEALTI’NIN SEVİLEN SİMALARINDANDI

3 çocuk ve 4 torun sahibi olan, dört kardeşin en küçüğü Erdoğan Mumcuoğlu, 1996 yılında vefat eden annesi Hikmet Mumcuoğlu’nun üzerine defnedildi. ‘Annesi son göz ağrısı oğlunu kucağına aldı’ sözleriyle uğurlanan ve gözyaşları içinde toprağa verilen Erdoğan Mumcuoğlu’nun cenazesine Antalya, Bergama, Dikili, Almanya ve Çeşme’de yaşayan akrabaları ile çevre il ve ilçelerden çok sayıda seveni ve arkadaşları katıldı.

Urla eski Belediye Başkanı, CHP İzmir eski İl Başkanı, TBMM 22. ve 23. dönem Milletvekili Bülent Baratalı, bir önceki dönem Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Konak eski Belediye Başkanı Ahmet Sarışın da Erdoğan Mumcuoğlu’nu son yolculuğuna uğurlayanlar arasındaydı. Hayatını işine ve evine adayan, munis ve iyi huylu, balık tutkunu kişiliyle Çeşmealtı’nın sevilen simalarından biri olan Erdoğan Mumcuoğlu’nun beklenmedik ani vefatı tüm sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

CHP eski Parti Meclisi Üyesi Bülent Baratalı ile Urla eski Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Çeşme Aktüel Dergisi Sahibi Fulya Omaç’ın yakın akrabası olan Erdoğan Mumcuoğlu’nun hem cenazesi hem de definine çok sayıda seveni katıldı.

Bir önceki dönem Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da akrabası Erdoğan Mumcuoğlu’nu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

TEDAVİSİ EVDE SÜRÜYORDU

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında beynine ilk kez emboli atan ve küçük bir felç geçiren Erdoğan Mumcuoğlu, uygulanan fizik tedavinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Geçtiğimiz 21 Haziran’da beynine ikinci kez emboli atması sonucu yoğun bakıma alınan Mumcuoğlu, bu kez kan pıhtısının beyin sapında solunum merkezine çok yakın olması nedeniyle sağ tarafına ağır felç inmişti. Yoğun bakım sonrası evde tedavisi süren Erdoğan Mumcuoğlu, dün aşırı tansiyon düşüklüğüyle kaldırıldığı Urla Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde beynine tekrar emboli atması sonucu yaşamını yitirmişti.

Haber ve fotoğraflar: Fulya OMAÇ