Trabzonlu ailenin yeni ehliyet alan kızı Gamze’ye (Düzeltme: Sevgili Gamze'nin iki yıl önce ehliyet sahibi olduğunu sonradan öğrendik, hata için özür dileriz.) babasının iki hafta önce Mercedes A Klasse otomobil hediye ettiği ve bu araçla Pazartesi günü öğle saatlerinde meydana gelen kazada öldüğü belirtildi. Kazadan hemen sonra olay yerine koşan ekipler 45 dakikalık çabaya rağmen Gamze’yi kurtaramadı.

21 yaşında kazada yaşamını yitiren Gamze Yılmaz’a Dortmund ağlıyor.


KARŞIDAN GELEN ARAÇLA ÇARPIŞTI

Dortmund yakınlarındaki B54 yolunun Herdecke bölümünde meydana gelen kazada Gamze Yılmaz’ın kullandığı araç ile karşı yönden gelen jip kafa kafaya çarpıştı. Gamze’nin aracının karşı şeride geçtiği anlaşıldı. Jipin 58 yaşındaki sürücüsü kadın kaza yerine gelen helikopter ile hastaneye kaldırılırken, yanında bulunan 62 yaşındaki adam da ambülansla hastaneye götürüldü.

CENAZE TRABZON'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Üç çocuklu ailenin büyük kızı ve bekar olan Gamze’nin meslek eğitimi yaptığı öğrenildi. Genç kızın kazada ölümü Dortmund’daki ailesine ulaştığında yürekler dağlandı. Gamze’nin anne ve babası şoka girince hastaneye kaldırıldı. Genç kızın cenazesinin Trabzon’a bağlı Maçka ilçesinde toprağa verileceği belirtildi. Kaza anında Gamze’nin aracının süratli olduğu tahmin ediliyor.