Uzm. Dr. Mürrivet Dayıoğlu, hastanelerinde normal günlerde 20 doğum yapıldığını söyledi. Uzm. Dr. Dayıoğlu, "12 Aralık 2012 özel bir gün. Doğumu yaklaşan bazı aileler çocuklarını özellikle bugün dünyaya getirmek istediler. Şu ana kadar 10 bebek doğumevimizde dünyaya geldi. Bunlardan ikisi normal diğerleri sezaryen ile doğdu. Sezaryenlerin fazla olmasının nedeni annelerin ilk çocuklarını da aynı şekilde yapmalarından kaynaklanıyor" diye konuştu.

12 Aralık 2012 günü saat 12'yi 12 geçe sezaryen ile 'Hazan' adını verdikleri kızlarını dünyaya getiren Tuğba Benli'nin eşi Harun Benli, bebeğini kucağına alıp sevmenin mutluluğunu yaşadı. Dünyanın en mutlu insanlarından birinin kendisi olduğunu söyleyen Harun Benli, "Kızımızın özel günde dünyaya gelmesi bizi çok mutlu etti" dedi.

Çocuk Psikologu olarak görev yapan Dr. Gökçe Güven, ikinci çocuğunu özel günde sezaryen ile dünyaya getirdi. 'Nilgün' adını verdikleri kızlarının özel günde doğmasının tesadüf olduğunu söyleyen Gökçe Güven, "İlginç bir tesadüf. Yavrumun sağlıklı ve özel günde doğması bizi çok sevindirdi" diye konuştu.

Zübeyde Hanım Doğumevi'nde sezaryenle ikinci çocuğunu dünyaya getiren Ülkü Koca, "İlk çocuğumuz Berat 12 yaşında. Kardeşinin ismini de ağabeyi koyacak. Böyle güzel bir günde çocuğumuzun olması bizi mutlu etti" dedi. Ülkü Koca'nın annesi Menekşe Esen ise ikinci torunu ile Türkiye'nin yeni bir asker kazandığını belirtip, "Vatan sağolsun. İkinci askerim de geldi" dedi.



FK(FK/BT)