Isparta'da oturan Türkan K. bir süre önce tanıştığı Veli Toraman ile 28 Ekim'de Senirkent İlçesi'nde Karaaslan mevkiinde bir çiftlik evinde buluştu. İddiaya göre, Toraman, Türkan K. ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Türkan K.'nın itiraz etmesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Türkan K. çantasında taşıdığı bıçakla Veli Toraman'ı karın bölgesinden yaraladı.

Türkan K. olay yerinden kaçarken, Veli Toraman ise dışarı çıkararak yardım istedi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine elen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Toraman, Senirkent Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. 4 gün yoğun bakımda kalan Toraman, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

TÜRKAN K. TUTUKLANDI

Olaydan bir gün sonra Senirkent Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan Türkan K. ifadesinde, "Veli Toraman bana şiddet uyguladı. Benimle cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. İtiraz edince tekrar bana vurmaya başladı. Bunun üzerine çantamda taşıdığım bıçakla yaralayarak kaçtım" dedi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Türkan K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



AÇ(SU/CK)