Kaza, dün saat 15.30 sıralarında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Kavşağı'nda meydana geldi. Kavşakta dönmeye hazırlanan 61 K 1964 plakalı TIR, 61 M 0153 plakalı minibüse, minibüs de önünde duran 06 DJ 9700 plakalı otomobile çarptı. Kazada Semih Toplama, Yunus Kartal, İlkay Usta, Büşra, Selda, Yasemin ve Berkay Adakul, Kahraman Ayvaz, İsmail Şahin, Rahime ve Efe Boran Erdoğan hafif, kimliği belirlenemeyen bir kişi ise, ağır yaralandı.

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınan ağır yaralı kişinin minibüsten inerken TIR’ın çarpması sonucu düşerek yaralandığı ve 1461 Trabzon’un A2 takımında oynayan Burak Hacıhamzaoğlu olduğu belirlendi. Hacıhamzaoğlu'nun idmana gitmek için minibüse bindiği, indiği sırada kazanın meydana geldiği anlaşıldı. 

Trabzonspor, internet sitesinden Burak Hacıhamzaoğlu'nun sağlığına kavuşması dileğinde bulunuldu. Açıklamada, "Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne antrenman için gelirken meydana gelen zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan 1461 Trabzon A2 takımı oyuncusu 1995 doğumlu Burak Hacıhamzaoğlu'nun tekrar eski sağlığına kavuşmasını diliyoruz" denildi.



FT(TM/İD)