Ataşehir, Esatpaşa mahallesi, Taşkın caddesi üzerinde önceki gün meydana gelen olayda 41 US 080 plakalı bir cibin içinde ceset olduğu yönünde ihbar alan polis harekete geçti. Polis ekipleri olay yerine geldiklerinde aracın şoför koltuğundaki Ercan Boz adlı kişinin cesedi ile karşılaştı. Cipin ve üzerine takılı plakaların çalıntı olduğu anlaşıldı.


Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada görgü tanıklarının ifadelerine göre olayın aynı mahallede oturan Selçuk B. tarafından gerçekleştiği öğrenildi. Olaydan sonra ortadan kaybolduğu anlaşılan Selçuk B. bu sabah saatlerinde gözaltına alındı.


“ÖLDÜRDÜĞÜM KİŞİYİ TANIMIYORUM”


Asayiş Şube Müdürlüğünde öldürdüğü kişiyi tanımadığını söyleyen Selçuk B. “Olay günü mahallede bir cip yanında da 4-5 kişi gördüm. Bu kişilerden sadece birini tanıyordum ve birkaç gün önce tartışmıştık. Beni görünce üzerime gelip yine kavga çıkarmaya çalıştılar. Mahalle esnafı arayarak girerek onları engelledi. Ben evin önüne gelip dururken bir el silah sesi duydum. Bu sırada aynı cipin bana doğru geldiğini gördüm. Onların ateş ettiğini tahmin ederek silahımı alıp aracı kovaladım. Rastgele ateş ettim. Cipin içindekiler araçtan inerek kaçtılar. Kurşun bu kişiye isabet etmiş. Üzgünüm.” dedi.

AA(FOTOĞRAF)