YYÜ Rektörü Prof. Dr. Battal, depremden büyük zarar gören YYÜ öğrencilerinin sorunlarını gidermek için de büyük gayret gösteriyor. Öğrencilerine bedava barınma ve yemek imkanı sağlayan Prof.Dr. Battal bugün de 2 bin paket yardım malzemesi dağıttı. Prof.Dr. Battal ve bir grup gönüllü öğrencinin katılımıyla içinde konserve, temizlik malzemesi, balık, su, bisküvi, meyve suyu gibi ihtiyaçların olduğu 2 bin yardım paketini konteynerlerde kalan öğrencilere kendisi götürdü. Yardım paketlerini konteynerlere giderek dağıtan Prof. Dr Battal, burada öğrencilerin sorunlarını da dinledi.

Yardımların belirli aralıklarla verilmeye devam edeceğini söyleyen Rektör Battal öğrencileri kendi çocuklarından ayırmadığını ve her türlü sorunlarını çözmek için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti. Rektör Battal çeşitli yerlerden gelen yardımları öğrencilere dağıttıklarını belirterek, “Yardım göndererek öğrencilerimize destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yardımları alan öğrenciler ise YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’a teşekkür ederek, “Paketlerin içinde birçok ihtiyacımız var. Yardımların devam etmesini istiyoruz” dedi.