GOPÜ tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Kültür Sanat ve Spor Günleri' kapsamında dün akşam Taşlıçiftlik Kampüsü'nda sahneye çıkan Yusuf Güney, üniversite öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Öğrencilerin alkışları arasında sahneye çıkan Yusuf Güney, sevilen parçalarını alana dolduran yaklaşık on bin öğrenci ile birlikte söyledi. Güney, "Bu akşam bu topluluğu görmek inanın her şeyden çok daha güzel. Güzel şeyden de güzelsiniz. Biraz Nihat Doğan gibi oldu, güzelden de güzel. Valla içimden geldi" dedi. Sahnede yaklaşık iki saat kalan Yusuf Güney ayrıca Ferdi Tayfur, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses'i taklit ederek onların parçalarını seslendirdi. Güney sahneden alkışla ayrıldı.

SAHNEDE EVLENME TEKLİFİ

Konserin devam ettiği sırada sahneye çıkan GOPÜ Kamu Yönetimi üçüncü sınıf öğrencisi Ebubekir Yüksek, Yusuf Güney'in yanına giderek kız arkadaşına evlenme teklifinde bulunacağını söyledi. Bunun üzerine seyirciye dönen Yusuf Güney, Ebubekir Yüksek'in büyük bir sürpriz yapacağını açıkladı. Ardından, Yüksek'in arkadaşları sahneye çıkarak üzerinde, 'Benimle Evlenirmisin İnci' pankartını açtı. Daha sonra ünlü sanatçı Yusuf Güney'in Ebubekir Yüksek'in evlenme teklifinde bulunduğu Ziraat Fakültesi dördüncü sınıf öğrencisi İnci Babadağ'ı sahneye çağırdı. Sahneye çıkan genç kızın şaşkın olduğu görülürken Ebubekir Yüksek, yanına gelen kız arkadaşına önce yüzük taktı ardından on bin kişinin önünde evlenme teklifinde bulundu. Genç kız bu teklife 'Evet' diye cevap verdi. Alanı dolduran öğrenciler ise yaşanan olayı uzun süre alkışladı.

BİRLİKTE DANS ETTİLER

Genç çift ardından sahnede birlikte dans etti. Kamu Yönetimi öğrencisi Ebubekir Yüksek, "Hep yapmak istediğim bir şeydi. Bugün bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Allah utandırmasın inşallah bir ömür beraber geçiririz" dedi.

Evlenme teklifine sahnede alınca çok şaşırdığını söyleyen Ziraat Fakültesi öğrencisi İnci Babadağ ise, "Ben çok şaşırdım, hiç haberim yoktu ama çok mutluyum" diye konuştu.