Onaç Barajı yakınlarındaki yörük çadırında kalan çoban 59 yaşındaki M.Ş.'ın kızları 15 yaşındaki Ü. ve kardeşi Ş., 27 Ekim gecesi su içme bahanesiyle dışarı çıktı. İki kardeşten bir daha haber alınamadı. Polise başvuran M. ve G.Ş. çifti, kızlarının aynı gece çadırlarına gelen ve çoban M.A.G. ile A.U. tarafından kaçırıldığını iddia etti.

Ailenin şikayeti üzerine soruşturma başlatan Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine Isparta'nın Gönen İlçesi'ne bağlı İğdeci Köyü'nde bir eve operasyon düzenledi. Baskında, kayıp kızlardan Ş.Ş.'a ulaşılırken, onu kaçırdığı ileri sürülen açık kimliği açıklanmayan F.A. gözaltına alındı.

Bucak'a getirilen Ş.Ş. ve ve F.A., Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Küçük kız ailesine teslim edilirken, F.A. ise sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcığındaki ifadesinde küçük kızı kaçırmadığını, kendisiyle evlenmek istediğini anlatan F.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  Polis, kaçırıldığı iddia edilen Ü.Ş.'yi da bulmak için çalışmaları sürdürüyor.