Merkez Seyhan İlçesi Meydan Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, yolda yürüyen İ.Y.'nin yanına yaklaşan 14-15 yaşlarındaki bir çocuk "Ne bakıyorsun lan. Tanımadın mı?" diye sataştı. İ.Y. de "Tanımadım" diye karşılık verip, yürümeye devam etti. Kimliği belirsiz çocuk, cebinden çıkardığı bıçağı çekip İ.Y.'yi sırtından bıçakladı. Acı içinde dönen İ.Y. karnından da bıçaklandı. Saldırgan olay yerinden koşarak uzaklaşıp, kayıplara karışırken, kanlar içinde kalan İ.Y. tıp merkezine götürüldü. İlk müdahalesi burada yapılan İ.Y. çağrılan ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili polise bilgi veren İ.Y., "Yolda yürürken tanımadığım çocuk yanıma gelip, 'Ne bakıyorsun lan. Tanımadın mı?' diye sataştı. Ben de tanımadığımı söyleyip, yoluma devam ettim. Sırtımda bir acı hissedince döndüm. O sırada bıçağı karnıma sapladı. Ne olduğunu anlamadım, tanımıyorum" dedi.

Olaydan sonra koşarak Kıbrıs Caddesi'ne girip gözden kaybolduğu belirlenen bıçakla saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.



FK (OA/RT)