Merkez Seyhan İlçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda, Selami Karabulut, bir yağ fabrikasında iş görüşmesi yapmaya giden kardeşi Selami Karabulut'a eşlik etti. Kardeşi fabrikaya girerken Selami Karabulut, kapının önünde beklemeye başladı. Bir süre sonra görüşmesini tamamlayan kardeşinin fabrikadan çıktığını gören Selami Karabulut, ona doğru yürümeye başladı. Birkaç adım attığı sırada ayağının altındaki rögar kapağı yerinden oynayan Selami Karabulut, telefon kablolarının geçtiği çukura düştü. Sol ayağı çukurda, diğeri dışarıda kalan Karabulut'a fabrikanın görevlileri ile kardeşi yetişti.

Olay yerine çağrılan ambulansla Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selami Karabulut'un sol bacağında doku zedelenmesi meydana geldiği saptandı. Ayağı alçıya alınan Karabulut, "Kapak ilk bakışta normal görünüyordu. Kardeşimin kapıya yöneldiğini görünce ben de yanına gitmek istedim. Kapağın üzerine basınca yarı belime kadar çukura düştüm. Vatandaşlar yetişmeseydi sakat kalabilirdim" dedi.

Aynı yerde daha önce de benzer olayların meydana geldiğini öne süren fabrika işçisi Mehmet İnce, "Bu kapağı tutan bölümler aşınmış. En küçük basınçla kapak dönüyor, üzerine basan içine düşüyor. Daha önce de 3 veya 4 kişi bu şekilde çukura düştü. Ama bu gün düşen yaralandı, diğerlerine bir şey olmadığı için de kimse şikayetçi olmadı. Ama, bir an önce kapağın tamir edilmesi gerekir" diye konuştu.

Türk Telekom hakkında şikayetçi olacağını söyleyen Selami Karabulut, ifade için Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne gitti. Polis de olayla ilgili soruşturma başlattı.