2011 yılı turizm sezonuna dünyaca ünlü İngiliz modacı Jade Jagger'in yeni dizaynı ile giren ve 1977 yılından bu yana Bodrum'da hizmet veren Halikarnas Disko'nun yazın ağırlayacağı konuklar arasında dünyaca ünlü şarkıcı ve grupların bulunduğu belirtildi. Atlantic Record'un sahibi Türk işadamı Ahmet Ertegün'ün davetlisi olarak ilk kez 2002 yılında Bodrum'a gelen Pamela Anderson ve Kid Rock'un Halikarnas Disko'nun işletmecisi Süleyman Demir ve Jade Jageer'in davetlisi olarak Temmuz ayının ortalarında Bodrum'a gelerek sahne alacakları kaydedildi. Bodrum'da yaptıkları tatil ile birlikte oldukları 4 yıl içerisinde fırtınalı bir aşk yaşayan ve üç yıl önce de Halikarnas Disko'da sahne alan Kid Rock’ın "Sayın Ahmet Ertegün'ün daveti ile geldiğimiz Bodrum'da Pamela ile geçirdiğimiz tatili asla unutamadık, ancak şimdi iyi iki arkadaşız. Bodrum'u çok seviyoruz. Sayın Süleyman Demir de bize çok yakın ilgi göstermişti. Bu nedenle hem bir sahne organizasyonu hem de kısa bir tatil için Bodrum'a gelmek bizi çok mutlu edecek" dediği öğrenildi.

Süleyman Demir de Bodrum'un eğlence turizminde haklı bir övgüye ve yere gelmeyi başardıklarını söyledi. Demir, "Bu çizgimizi yine dünyaca ünlü starlar, konuklar ve sanatçı grupları ile daha da üst seviyelere çıkarmak için geçtiğimiz yıl ciddi bir yatırım yaptık. Önümüzdeki yıl da yine ünlü konukları ağırlayıp atılımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

TATİL OLAYLI GEÇMİŞTİ

Bodrum tatilinde Kid Rock'la diskoya giden Anderson, saldırgan sevgilisine engel olamamıştı. Kid Rock, önce Pamela'ya ilgi gösteren gençlere tepki göstermiş, ardından da gazetecilere küfürler yağdırıp saldırmıştı. Üç yıl önce yine Demir'in davetlesi olarak Bodrum'a gelen Kid Rock bu kez gazetecilerle özür dileyip barışmıştı.



YA(AÖ/SS)