Yaralı gençler çevre hastanelerde ayakta tedavi görürken oğlunu hastaneden almaya gelen anne Av. Dilek Mosturoğlu, “Hoş olaylar değil. Bir grup Galatasaraylı saldırmış. Bu haldeyiz. Şu an oğlum ve arkadaşı gayet iyi. İfade vermek üzere çocuk büro amirliğine gidiyoruz. Saldırganlar tanıdıkları birisi değil. Bıçakla yaralanmışlar. 6222 böyle olaylar için çıkmış. Ama farklı şekilde kullanılıyor” dedi.

Edinilen bilgilere göre maça gitmek üzere saat 14.30 sıralarında Mecidiyeköy metrobüs durağında B.M. arkadaşları M.D.İ, O.A. ve O.A. ile bir araya geldi. Metrobüse doğru yürürken gençlerden M.D.İ.’ye Galatasaraylı gençler arasında kavga çıktı. B.M., de arkadaşını ayırmak isterken kendisini kavganın içerisinde buldu. Olayda B.M. ile M.D.İ. kaba etlerinden, O.A. O. A. bacaklarından kesici aletle hafif yaralandı. Yaralı gençler metrobüsle olay yerinden uzaklaşarak, telefonla polis ve yakınlarından yardım istedi.

Zincirlikuyu Metrobüs Durağı’nda yaralı gençler polis tarafından alındı. Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan B.M. ile M.D.İ.ayakta tedavi edildikten sonra, ifade vermek üzere Şişli Çocuk Büro Amirliği’ne sevk edildi. O.A. ile O.A. ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ayakta tedavi gördü. Çevredeki güvenlik kameralarını araştıran polis saldırganları yakalamak için soruşturmayı sürdürüyor.


MÖ (MK) (FOTOĞRAF)


Bilgi için: 


------


B.M: BATU MOSTUROĞLU, M.D.İ: MESUT DOĞUKAN İŞCEN, O.A: OKAN ALICI, O.A:  OSMAN AKDAĞ