--------


Murat DELİKLİTAŞ-İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL, -BAYRAMPAŞA’da bir tekstil fabrikasının kesimhanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Mesai saatinde çıkan yangın işçiler arasında korku ve paniğe yol açtı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.   


Ferhat Paşa Caddesi Şehit Naci Çakar Sokak üzerindeki dört katlı binada bulunan Yeni İnci iç giyim fabrikasının birinci katında saat 19.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa bir süre sonra büyüyen yangın üst katlara da sıçradı. Yangın esnasında mesaide olan işçiler korku ve  panik içinde dışarıya kaçtı. Yangını söndürmek için olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın yaklaşık 45 dakikalık çalışma sonucu kontrol altına alındı. Yanan fabrikayı izleyen işçiler gözyaşlarını tutamadı.
Yangın yerine gelen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, olay yerinde incelemelerde bulundu. Can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirten Aydıner, fabrika sahibi Kamuran Atakan’ı teselli etmeye çalıştı.
MD-İA (TT) (FOTOĞRAF)