Ramazanın vazgeçilmezleri arasındaki yerini her geçen gün kaybeden Ramazan davulcularının yerini uyandırma servisleri alıyor. Uyanma güçlüğü yaşayan vatandaşlardan gelen talepler üzerine böyle bir uygulamaya başlattıklarını dile getiren Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, şunları söyledi:


“Çağımızın getirdiği sorunlardan biri olan yalnızlık nedeniyle birçok vatandaşımız sahurda uyanma güçlüğü çekmektedir. Ramazan davulcularının eğitimsiz ve tamamen ticari kaygılarla verdikleri hizmet vatandaşlarımızdan tepki görünce alternatif bir hizmet sunmak istedik. Öğrenci, kimsesiz ve yalnız yaşayan vatandaşlarımız uyandırma hizmeti almak isteyince, biz de Ramazan’a özel uyandırma servisi kurduk. İletişim bilgilerini bize bırakan bütün vatandaşlarımızı sahurdan bir saat önce ekiplerimiz uyandırıyorlar. Böylece vatandaşlarımız Ramazan’ı daha rahat ve huzurlu geçirmiş olacaklar.”


Ücretsiz olan uyandırma servisinden yararlanmak isteyenler "0 800 219 65 18" veya "0 212 449 55 55" numaralı telefonları arayabilecekler.


MK (FOTOĞRAF)