Beyoğlu Galatasaray Yeniçarşı Caddesi Eski Çiçekçi Sokak'ta saat 08.00 sıralarında kanlar içinde oturan birini fark eden çevre sakinleri, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İngiliz olduğu öğrenilen Tom Cleming'e ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Cleming, kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralı, daha sonra ameliyata alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Hastanede ilk ifadesine başvurulan Cleming, kendisini iki kişinin bıçakladığını ve cüzdanı ile telefonunun da alındığını ileri sürdü. Cleming'in verdiği bilgiler doğrultusunda polis ekipleri çevrede geniş çaplı inceleme başlattı.


Olayın gerçekleştiği sokakta inceleme yapan polis ekipleri kan izlerini takibe aldı. Tom Cleming sokak içinde bulunan bir apartmandan yaralı vaziyette yürüyerek sokak başına çıktığını belirledi. Apartmanda oturan Türkan Özdemir isimli kadın, 4. katta bazı yabancıların oturduğunu ancak hiçbirini tanımadığını belirtti. Çevredeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye alan polis ekipleri şimdi kaçan iki kişiyi arıyor.


 



 


(BB)