OĞLUNUN TELEFONUNU BAŞBAKAN AÇTI


Erdoğan, ev sahibinin isteği üzerine çalan telefonu açtı. Arayan ev sahibi kadının, 29 yaşındaki oğlu Fatih Özün'dü. Erdoğan telefonu, "Ben annenin sekreterliğini yapıyorum artık" diyerek açtı. Erdoğan, karşısındaki sese, "Annen çaya davet etti, bütün mahalleliyle birlikte sizin evdeyiz" dedi. Erdoğan'ın sözleri gülüşmelere neden oldu. Telefonla konuşmaya devam eden Erdoğan, ev sahibi Ünzile Özün'ün oğluna, "Benim annemin adı Tenzile senin annenin adı Ünzile ona göre kıymetini iyi bil" dedi.


Ünzile Özün'ün oğluna nerdesin diye soran Erdoğan, "Pastanede çalışıyorum" cevabı üzerine "Zaten Sinoplu dedin mi akla pastaneler gelir" diye konuştu. Erdoğan, ziyaretin ardından evden ayrıldı.


ZİYARETİ ANLATTI


Ziyareti anlatan Ünzile Özün, Erdoğan'ın bir bardak çay içtiğini ve günlük hayattan konuştuklarını söyledi. Özün, “Mahallemize kadar gelmiş başbakanımız evimize davet ettik, güncel konulardan konuştuk. 'Ev sizin mi kaç çocuğunuz var' dedi, 3 tane çocuğum var, 2 si kız, bir oğlan hepsini evlendirdim deyince 'senden bahtiyarı yok' dedi. Özün, başbakanın evde olduğu sırada oğlunun aradığını belirterek, "Başbakanım siz açar mısınız, dedim, başbakan telefonu açtı, ' ben annenizin sekreteriyim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dedi'. Çocuk da şaşırdı, konuştular daha sonra kapattılar“ dedi.


EMEKLİ MAAŞIM YETMİYOR' DEDİM


Ünzile Özün ayrıca emekliler için bir şey istediğini söyleyerek, "Emeklilerin maaşı az başbakanım dedim, 'ev kendinizin mi' dedi. 'kendimizin' dedim. 'Üsküdar gibi bir yerde böyle bir eviniz var sizden bahtiyarı yok' dedi. Özün, gazetecilerin "Emekliler için bir müjde verdi mi" sorusuna ise, "Vermedi, onu alamadık “ diye cevap verdi.


ÇİKOLATA HEDİYE VERDİ


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çay davetini kabul ettiği Ünzile Özün’e çıkışta çikolata hediye etti. Özün, Erdoğan'ın hediye paketinin de kameralar önünde açtı.


ÖA-CC-YK (MK) (FOTOĞRAF)