Olay, dün akşam Güzeloba Mahallesi, 2136'ncı Sokak'taki İris Evleri'nde meydana geldi. İş çıkışı eşiyle telefonla konuştuktan sonra eve gelen 30 yaşındaki Ekmel Yılmaz salonun ortasında düşen tavan kaplamalarını görünce şok geçirdi. Eşinin tahtaların altında kaldığını sanan Yılmaz sinir krizi geçirerek bayıldı. Bu sırada eve gelen ve eşinin bayıldığını gören aynı yaştaki Özgür Yılmaz, ambulans çağırdı. Özel Medline Antalya Hastanesi'ne götürülen Ekmel Yılmaz tedaviye alındı. Taburcu edilen ve eşi Özgür Yılmaz'la birlikte evine gelen Ekmel Yılmaz olayın şokunu uzun süre atlatamadı.

1 yıl önce yapımı tamamlanan dairelerin tavan kaplamalarının düştüğünü görünce şoke olduklarını belirten Özgür Yılmaz, "Eşim eve geldiğinde tavanın çöktüğünü görmüş ve beni tahtaların altında kaldığımı zannederek bayılmış. Kapıcıyla konuşan müteahhit 'Sıcaktan olmuştur hallederiz' demiş. Bu 15 parçaya yakın tahtaların bir tanesi 3 kiloya yakın ağırlıkta. Eğer eşim ve ben salonda oturuyor olsaydık ölebilirdik. Tel zımba ile tavan kaplama malzemesi tutturmuşlar" dedi.

Olayın ardından eve itfaiye çağıran çift hasar tespiti yaptırıp tutanak tutturdu. Yılmaz çifti ayrıca ihmali olanlar hakkında şikayetçi olacaklarını belirtti.



AA(SU/CK)