Esenyurt, Güzelbahçe sokak, No.21’de bulunan Özel Kıraç Orta Öğretim Öğrenci Yurdunda dün akşam saatlerinde meydana gelen görünmez kaza, görgü tanıklarının ifadelerine göre şöyle gelişti:


Yaz kampı için yurtta bulunan  Lise öğrencisi E.T., ile arkadaşları yemekhanede kovalamaca oynamaya başladı. Şakalaşarak oyun oynayan öğrenciler, bu sırada yemek hazırlığı için ekmek kesen lise öğrencisi B.A.’nın bulunduğu bölüme doğru koştu. Dışardan gelen sesler üzerine elindeki bıçakla aniden geri dönen B.A., bu sırada üzerine doğru gelen E.T. ile çarpıştı. Çarpışma sonucu kalbine bıçak isabet eden E.T., kanlar içinde yere yığıldı. Görevliler tarafından hemen Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nusret Bilgican lisesi öğrencisi E.T., tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan B.A., çok üzgün olduğunu söyleyerek olayın bir kaza sonucu meydana geldiğini söyledi. İşlemleri tamamlandıktan sonra kazayla adam öldürmek suçundan mahkemeye çıkarılan B.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 


AA (MK)