Kaza, dün gece saat 22.30 sıralarında Alipaşa Mahallesi Atakent İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. İddiaya göre Burcu Bülbül yönetimindeki 59 UC 260 plakalı hafif ticari aracı ile okulun önüne geldiğinde, direksiyon hakimiyetini kaybedince önce kaldırıma, daha sonra kaldırımda bulunan Gültekin Öztürk’e çarptı.

Öztürk yere düşerek yaralandı. Sürücüsü Bülbül ise telaşa kapılarak tekrar aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı görenlerin çağırdıkları ambulans ile yaralanan Gültekin Öztürk Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAÇARKEN ÇANTASINI DÜŞÜRDÜ

Kazadan sonra kaçan sürücünün kimliğinin tespit edilmesi için polis olay yerinde bir süre inceleme yaptı. Kaldırım üzerinde cam parçalarıyla ile çok sayıda kırık parçalar ve bir kadın çantası bulundu. Çantayı açan polis ekipleri içerisinde Burcu Bülbül adına düzenlenmiş sürücü belgesi buldu. Polis ekiplerinin adres tespiti yaptığı sırada, olaydan sonra kaçan ve burada çantasını düşüren sürücü Burcu Bülbül, yaya olarak kaza yerine geldi. Polise teslim olan ve gözyaşlarına hakim olmayan kadın sürücüyü çevredekiler teselli etmeye çalıştı.

YAYA OLARAK GELDİ, AĞLADI

Kazadan sonra telaşa kapılarak çok korktuğu için kaçtığını savunan Burcu Bülbül, aracı kaza yerine yakın bir caddeye bıraktığını söyledi. Bülbül, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaralı olan Gültekin Öztürk’ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ile ilgili soruşturma sürüyor.



MY(LK/AAA)