Feyma Aslan, geçen yıl akraba ziyareti sırasında bilinmeyen bir nedenle bunalıma girerek misafirliğe gittikleri 2'nci kattaki evin balkonundan atladı. Beton zemine düşerek ağır yaralanan kadın, götürüldüğü hastanede 2 ay boyunca tedavi gördü. Omurilik zedelenmesi nedeniyle belden aşağısı felç olan kadın, 2 aylık tedavi sürecinin ardından taburcu edildi. Yatağa mahkum olan Feyma Aslan, 4 ay önce eşi tarafından terk edildi.

ÇOCUKLARI İÇİN YAŞAMAK İSTİYOR

Feyma Aslan, oğulları 15 yaşındaki Ferdi ve 13 yaşındaki Hasan'la birlikte Yavuz Selim Mahallesi'nde kiracı olarak oturdukları yakınlarının yardımıyla yaşamını sürdürüyor. Annesi ve ağabeyinin baktığı Feyma Aslan, "Ben çocuklarım için yaşamak istiyorum. Tek isteğim sağlığıma kavuşmak ve çalışarak çocuklarımın başkalarına muhtaç olmasını önlemek" dedi.

Yatalak olduğu için ihtiyaçları annesi tarafından karşılanan Feyma Aslan, yetkililerin tedavisi için kendisine yardım eli uzatmasını beklediğini ifade etti. Aslan, "Psikolojik açıdan bunalımda olduğum sırada intihara teşebbüs ettim ve misafir olduğumuz evin 2'nci katından aşağı atladım. 2 ay boyunca hastanede tedavi gördükten sonra ayaklarım felç oldu ve yatağa mahkum kaldım. 4 ay önce eşim evi terk etti ve 2 çocuğum ile beni bu halde bırakarak gitti. O günden sonra annem, ağabeyim ve akrabalarımın desteği ile yaşamımızı sürdürüyorum. Kiramızı ödeyemez hale geldik. Ben yeniden sağlıklı olup eski günlerime dönem istiyorum. Annem ve kardeşim olmasaydı şimdi ben ve çocuklarım sokakta kalacaktı. Evimin kirasını, su ve elektrik borucunu ödeyemiyorum. Bütün günüm yatakta geçiyor. Devlet büyüklerimizden tek isteğim beni tedavi ettirmeleridir" diye konuştu.

Ağabey 40 yaşındaki Halit Doğan, yatağa mahkum olan kız kardeşinin tedavisi için yetkililerin kendilerine yardımcı olmasını istedi. Doğan, "Ben asgari ücretle çalışan bir işçiyim. Eşi terk ettikten sonra kız kardeşim ve 2 çocuğuna da bizler bakmak zorunda kaldık. Kardeşimin bu hale hepimizin içini parçalıyor. Bu kutsal günlerde yetkililerin, biran önce kardeşimin eski sağlığına kavuşması için bizlere yardımcı olmasını istiyoruz" dedi.