Tekirdağ Altınova Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşadığı Uydu Kent Sitesi'ndeki evinde annesi Hülya Üye tarafından yatağında ölü bulunan, özel bir hastanede hemşire olarak çalışan Pınar Üye’nin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Bugün Rüstempaşa Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine genç hemşirenin ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı. Anne Hülya Üye yakınlarının desteğiyle ayakta dururken, 15 yaşındaki kardeşi Mustafa Üye ise baygınlık geçirdi. Pınar Üye’nin Hakkari’de vatani görevini yapan nişanlısı Gökay Çınar ise cenazeye yetişemedi.

Bir yıl sonra nişanlısıyla evlenmeyi planlayan Pınar Üye’nin tabutunun üzerine beyaz duvak serilirken, annesi tabutu öptü ve sarılarak “Meleğim benim mis gibi kokuyorsun. Canım meleğim hoşçakal" diyerek gözyaşı döktü.

Kılınan cenaze namazının ardından Pınar Üye, gözyaşları içinde kent mezarlığında toprağa verildi.

ZAYIFLATICI HAPI KULLANMIYORDU

Kızının zayıflatıcı hap kullandığı için öldüğü yönünde çıkan haberlerden rahatsız olduğunu belirten baba Hasan Üye, "Kızım yaklaşık 2 yıl önce altın çilek diye bilinen zayıflama ilacını aldı. Birkaç defa kullandı. Televizyonlarda bu ilacı kullanan bir kişinin öldüğünü duyunca bir daha kullanmadı. Odasında duruyordu" dedi.



RY(LK/COŞ)