Solunum yetmezliği nedeniyle yaklaşık 3 haftadır, arsasını bağışladığı Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Yargıtay 11'inci Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Dr. Latif Kemal Reisoğlu, sabaha karşı saat 03.00’de yaşamını yitirdi. Alanyaspor Onursal Başkanı Nazmi Reisoğlu'nun babası, avukat Aslı Reisoğlu Koç ve Endüstri Mühendisi Zafer Reisoğlu'nun dedesi Dr. Latif Kemal Reisoğlu, bugün öğle namazını müteakiben Kazım Bulut Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Enişdibi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına, Alanya Belediye Başkanı AK Parti'li Hasan Sipahioğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Süper Lig Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu ve Reisoğlu'nun yakınları katıldı.

Adalet Bakanlığı’nın çeşitli kademelerinde 41 yıl görev yapan ve kendi isteğiyle 1987 yılında emekli olan Reisoğlu, 1970 ve 1978 yılları arasında Yargıtay 11'inci Hukuk Dairesi Başkanlığı yaptı. Latif Kemal Reisoğlu, Reisoğlu Hukuk Fakültesi Vakfı ve Reisoğlu Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın da kurucusuydu.