Yalova Üniversitesi Bahar Şenlikleri Emre Aydın’ın konseriyle sona erdi. Aydın, konser alanını dolduran yaklaşık 5 bin gence unutulmaz bir gece yaşattı. Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi'ndeki konserde 'Kim dokunduysa sana' adlı şarkısıyla sahneye çıkan Emre Aydın, birçok şarkısını alanı dolduran gençlerle birlikte söyledi. Kamerayla bir ara hayranlarını telefonuyla kameraya çeken Aydın, "Bu görüntüleri twitter ve facebook sayfalarıma ekleyeceğim. Orada kendinizi izleyeceksiniz. Ne kadar muhteşem göründüğünüzü göreceksiniz" dedi. Şarkıcının jesti hayranlarından büyük alkış aldı.

Sahne performansı ile hayranlarını coşturan Emre Aydın’a konserin ardından Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu çiçek ve Yalova Üniversitesi logolu çini tabak verdi.

Aydın, konserin ardından bir de sitemini dile getirdi. Sahnenin çukurda olmasından dolayı rahatsızlık duyduğunu dile getiren sanatçı, "Söylemezsem rahat edemeyeceğim. Dünyanın hiçbir yerinde böyle kot farkı olan bir alanda sahne çukura kurulmaz. İnsanlar sahneyi görmek için gelirler. Bunun üniversite ile bir ilgisi yok. Bu organizasyon şirketinin hatası. Böyle devam ettiği sürece hiç keyif alamazsınız. Ayağınıza sağlık. Kim bilir kaç saat beklediniz. Siz bizi göremediniz, biz sizi göremedik. Size söylemek büyük keyifti" dedi.



OE(FK/SS)