Geçen hafta çarşamba günü saat 21.00 sıralarında, 222 sokak üzerinde meydana gelen kazada, Türk Telekom’la anlaşmalı taşeron firmada çalışan 19 yaşındaki Adem Keskin, işlerinin bitmesinin ardından evine gitmek için yola çıktı. Yol kenarından gittiği sırada, yönetimindeki 35 DA 9909 plakalı motosiklete, bu sırada benzin istasyonundan çıkan Vedat Baytur idaresindeki 35 HTR 36 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride fırlayan Keskin de, Ahmet Entereli’nin kullandığı 35 KMK 74 plakalı otomobile çarptı.

VÜCUDUNDA ÇOK SAYIDA KIRIK VAR

İki otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan Adem Keskin, ilk olarak Buca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından ise Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevkedildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde ve kaburgalarında çok sayıda kırık bulunduğu tespit edilen Adem Keskin, anestezi servisinde yer olmadığı gerekçesiyle üç gün acil serviste tedavi gördü. Ardından da alındığı anestezi servisinde 4 gün tedavi altında tutuldu. Ancak daha sonra, ailesinin iddiasına göre, serviste yer olmadığı gerekçesiyle, evinde de tedavi görebileceği söylenerek Adem Keskin taburcu edildi.

SEDYEDE TABURCU EDİLDİ

Yüzünde, omuzunda, göğsünde, bacağında kırıklar bulunan ve bu nedenle de hiç hareket edemeyen Adem Keskin, 4 gün sonra iki ameliyata alınacak olmasına rağmen sedye üzerinde hastaneden taburcu edildi. Gediz semtindeki evine götürülen Adem Keskin, hiç kıpırdayamadığı yatağında ailesine teslim edildi. Evde de iyileşebileceği söyleyenerek taburu edilen talihsiz Adem Keskin’in çektiği acılara isyan eden baba Hasan Keskin, oğlunun ağzından da sık sık kan geldiğini söyleyerek, “Oğlum ağır bir kaza geçirdikten sonra mucize eseri hayatta kaldı. Ancak hastanede tedavi görmesi gerekirken yer olmadığı söylenerek taburcu edildi. Oğlum şimdi evde ama hiçbir yerini kıpırdatamıyor. Böyle biz ne yapabiliriz, bir ihtiyacı olması durumunda elimizden hiçbir şey gelmez. Çünkü boynunu oynatamıyor ki yemek yedirelim, tuvaleti olsa ne olacak, ilaçlarını bile nasıl alacak onu düşünüyoruz. Böyle elimize bıraktılar. “Evde de iyileşir' dediler. Evimiz hastanede mi? Oğlum sakat kalırsa ya da daha kötü bir şey olursa kim hesap verecek” dedi.

Hastane yetkilileri kendilerinin gereken tedaviyi yaptıklarını açıkladı.