Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, hizmetlerin daha seri ve sağlıklı sürdürülebilmesi için ihtiyaç duyduğu yeni araçlar için yardım toplama kararı aldı. Bunun üzerine ilçede bulunan 50 işadamının davet edildiği gece düzenlendi. Yükselhan Otel'de düzenlenen yemeğe, işadamlarının yanı sıra Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ile Viranşehir İlçe Emniyet Müdürü Doğan Urhan da katıldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün hizmetlerinin ve araçlarının anlatıldığı slayt gösterisinin ardından konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, polisin huzurun bekçisi olduğunu vurgulayarak, ihtiyaç duyulan araçların alımı konusunda işadamlarından destek istedi. Vali Celalettin Güvenç daha sonra telefonla Viranşehirli olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'i telefonla arayarak başlatılan kampanyaya destek istedi. Milletvekili Akyürek de, bu istek üzerine kampanyaya 35 bin lira değerinde 1 araç hibe ederek katkıda bulunacağını söyledi. Akyürek'in ardından yemeğe katılan diğer işadamları da kampanyaya katkı sundu ve gecede toplam 100 bin lira yardım toplandı.

Gecenin sonunda konuşan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kampanyaya katkı sunanlara teşekkür etti. Güvenç, "Yapılan yardımlara teşekkür ediyoruz. Toplanan bu para ile ilçemizdeki emniyet teşkilatında eskimiş yaklaşık 20 yıllık araçalrın yerine yeni araçlar alacağız" dedi.



MM (HK/BT)