İstanbul İl Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı ekipler Beykoz’da bir villanın kumarhane haline getirildiğini tespit etti. Müşteri gibi içeri giren sivil jandarma ekipleri içerde kumar oynandığını tespit ettikten sonra dışarda bekleyen ekiplere haber verdi. Baskınlarda 34’ü müşteri 43’ü kumarhane çalışanı olmak üzere toplam 77 kişi gözaltına alındı. Villa içinde yapılan aramada 3 adet rulet masası, 12 adet kumar masası, oyun fişleri ve bilgisayarlar ele geçirildi.


GİZLİ GEÇİT BULUNDU


Jandarma ekiplerinin binada yaptıkları incelemede, villanın bahçesine gizli bir tünel inşa edildiği, bu tünele kumahane çalışanlarının kaldığı odanın kapısından girildiği öğrenildi. Tünelin ucunun villanın bir bina ilerisinden ana yola çıktığı tespit edildi. Bu gizli geçidin baskınlar sırasında önemli müşterileri yada suç unsurlarını dışarı çıkarmak için kullanıldığı öğrenildi. Kumarhane’nin çevresinde çok sayıda güvenlik kamerasıda bulunduğu öğrenildi.


Soruşturmanın ardından N.A. adlı kişiye kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan yasal işlem yapıldığı öğrenildi.