Hakkari Valiliği öğretmenevinde bayramlaşma töreni düzenledi. Belediye Başkanı BDP'li Fadıl Bedirhanoğlu'nun katılmadığı törene Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu ve Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, Hakkari il Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mahmut Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, kurum amirleri ve daha önce PKK'lılar tarafından kaçırılıp daha sonra serbest bırakılan AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmecit Tarhan katıldı.

Vali Alimoğlu, Hakkari'de bu yıl Kurban Bayramı'nın huzur ve sükunet içinde geçtiğini, bu durumun bundan sonra da devam etmesini istedi. Vali Alimoğlu, 'Hamd olsun bugün şu ana kadar Hakkarimizde üzücü bir havadis yok. Sokaklarda gördüğümüz yüzü gülen insanlar var. Canlılık var. Çocuklar var. Bunun artarak devam etmesini temenni ederiz. Bu münasebetle Hakkari halkımızın ve bütün alemi İslam'ın Kurban Bayramı'nı tebrik ederiz. İnşallah iyi haberler, güzel haberler ve güzel işlere devam ederiz" diye konuştu.

HASTANEDE YATAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Hakkari Valisi Alimoğlu, yanındaki yetkililerle birlikte daha sonra Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret edip bayramlarını kutladı. Vali Alimoğlu, ziyaret ettiği çocuklara oyuncak, büyüklere ise bayram şekeri verdi.