Arslan ailesinin İnönü Mahallesi Düzen Sokak’taki evine giden Vali Kızılcık, er Ömür Arslan’ı cesaretinden ötürü kutladı, anne Emine ve baba Ali Arslan’a 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Ömür Arslan’ın ülke güvenliği için görev yaparken yaralandığını hatırlatan Kızılcık, "Devlet olarak yanınızdayız. Mutlu olabilmeniz ve yalnız olmadığınızı görmeniz için burada bulunuyoruz" dedi. Ömür Aslan’ın annesi Emine Arslan’ın elini öpen Vali Kızılcık, "Sizleri de tebrik etmek istiyorum. Gazi anne babası oldunuz. İnancımızda ve devletimizde bu mertebenin önemi çok büyüktür" diye konuştu.

ARSLAN’A İŞ SÖZÜ

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, sohbet sırasında, psikilojisinin düzelmesi için ne yapabileceğini sorduğu er Ömür Arslan'ın, "Bir işim olursa sevinirim" sözleri üzerine iş sözü verdi, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

"KAHRAMAN GİBİ SAVAŞTIK"

PKK'lı teröristlerin saldırısından yaralı kurtulan piyade er Ömür Arslan, taburcu olduktan sonra memleketi Trabzon’a gelmiş, ailesine kavuşmasından sonra "Saat 03.30'da taciz ateşi ile uyandım. Hemen mevzilere geçtik. Roket, havan topları gelmeye başladı. Sabah saat 09.00’a kadar sürdü. Kahramanca savaştık" demişti.



OŞ(TM/İD)