İlçede ilk olarak yapımı devam eden sentetik çim sahayı gezen Vali Celalettin Güvenç'e, Bozova Kaymakam Vekili Oğuz Şenlik bilgi verdi. Vali Güvenç, 3 ay sonra tamamlanacağını öğrendiği sahanın amatör liglerin başlayacağı eylül ayına kadar bitirilmesini istedi. Vali Güvenç, 10 ilçesi bulunan Şanlıurfa'nın 4 ilçesinde standartlara uygun sahanın bulunduğunu, kalan 6 ilçede de sentetik çim sahaların yapılacağını ifade etti.

Vali Güvenç daha sonra Gölbaşı Mahallesi'nde yapımı devam eden 12 derslikli anaokulunun inşaatını inceledikten sonra Kaymakamlığa ait Çatak Tesisleri'ni dolaştı. Atatürk Barajı kıyısındaki mesire alanında devam eden çevre düzenlemesi hakkında bilgi alan Vali Güvenç, daha sonra ilçedeki bazı meyve bahçelerini dolaştı, ikram edilen meyvelerin tadına baktı.

Vali Celalettin Güvenç'e incelemeleri sırasında Bozova Kaymakam Vekili Oğuz Şenlik'in yanı sıra Vali Yardımcısı Şaban Erdoğan, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, İl Genel Sekteri Uğur Büyükhatipoğlu ile daire amirleri eşlik etti.



(HK/CK)