Vali Güvenç, beldede yapımı tamamlanan tesisteki voleybol ve basketbol sahalarını inceledi, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemenin ardından basketbol sahasında çocuklarla basketbol oynayan Vali Güvenç, daha sonra proje kapsamında 32 takımın katıldığı futbol turnuvasının final müsabakasını izledi. Vali Güvenç, müsabakaya katılan futbolculara madalya, şampiyon olan takıma da kupasını verdi.

Beldede yürütülen proje kapsamında spor tesislerinin açılışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Güvenç, "Tesiste voleybol, basketbol, futbol sahaları ile fitness salonu bulunuyor. Proje kapsamında 32 takımın katıldığı futbol turnuvasına yaklaşık 2 bin kişinin katılması bizleri çok sevindirdi. Bu tür tesisleri ve benzer faaliyetlerin, kentteki tüm beldelerde yapılması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Kısas Belediye Başkanı Ali Ersöz de, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in destekleriyle projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, tesiste birçok dalda faaliyetlerin sunulduğunu ve gençlerin spora yönlendirildiğini kaydetti.



(HK/AK)