Çorlu’da 1 çocuk annesi 51 yaşındaki Zülfiye Özgür dün sabah 7 yaşındaki oğlu V.Ö. ile kız kardeşi Necivan Avcı’nın evine gitti. Zülfiye Özgür ile kardeşinin eşi 47 yaşındaki Mehmet Avcı arasında tartışma çıktı. Mehmet Avcı mutfaktan aldığı bıçakla Zülfiye Özgür’ü, oğlu V.Ö.’nün gözü önünde defalarca bıçakladı. Avcı, polise teslim olurken, küçük V.Ö., evdeki bir koltuğun arkasında saklanırken bulundu.

ANNESİNİN ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYOR

Olayın ardından polis merkezine getirilen V.Ö.'nün, annesine ne olduğuna sormasına karşın, polislerin küçük çocuğa annesinin öldüğünü söyleyemediği öğrenildi. 6 yıl önce babasını kaybeden V.Ö., annesi Zülfiye Özgür’ün öldüğünden habersiz Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile Çorlu Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Yurdu'na yerleştirildi.

"EŞİMLE BENİ AYIRMAYA ÇALIŞIYORDU"

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan cinayet şüphelisi Mehmet Avcı ise Zülfiye Özgür’ü eşi Necivan Avcı’ya boşanması yönünde baskı yaptığı için öldürdüğünü iddia ederek, “Ben 7 ay önce Necivan ile evlendim. Ancak son zamanlarda ablası Zülfiye Özgür sürekli olarak karıma benden boşanması için baskı yapıyordu. Olayın olduğu sabah bize geldi. Yine boşanma konusu açılmasıyla aramızda tartışma çıktı. Ben de kendisine ‘Neden böyle yapıyorsun, biz mutluyuz’ dedim. Zülfiye de bana ‘Eşin seni boşayacak’ diye cevap verdi. Sinirlerime hakim olamadım ve kavga etmeye başladık. Ben de mutfak tezgahının üzerinde bulunan bıçakla kendisini bıçakladım. Eşimi de dövdüm. Evden çıkarak polise gidip teslim oldum” dedi.

TUTUKLANDI

Emniyette alınan ifadesinin ardından Çorlu Adliyesi’nde mahkemeye çıkarılan Mehmet Avcı, ‘kastan adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ T tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.



MY(LK/AK)