Olay Pirireis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi Cerrah Sokak’ta bulunan Çağdaş Sitesi B. Blok'ta dün saat 23.45'de meydana geldi. İstanbul Hava Savunma Birliği’nde Uzman Çavuş olarak görev yapan Abdurrahman Kaçmaz, bir süre önce tanıştığı ve evlenmek istediği Şule Evirgen'in, annesiyle birlikte yaşadığı eve geldi. Kaçmaz ve evde yalnız olan genç kız, iddiyaya göre bir süre oturup birlikte bira içerek konuştu. Daha sonra ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kaçmaz, iddiaya göre üzerindeki beylik tabancasını çekerek Şule Evirgen'e doğrulttu.

KIZI BALKONDA VURDU

Genç kız korkuyla evin giriş katındaki balkona kaçtı. Bu kez dışarı çıkan Abdurrahman Kaçmaz, balkondaki genç kızı tek kurşunla başından vurdu. Daha sonra evin içine giren Kaçmaz, burada aynı silahı kendi başına dayayarak tetiği çekti.

Silah sesleri üzerine komşular polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Her ikisi de ağır yaralı olan genç kız ile uzman çavuş, Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdehalelere rağmen ikisi de sabaha karşı yaşamını yitirdi. 

ÖNCE OTURUP BİRA İÇMİŞLER

Eşinden ayrıldığı için Darıca'da kızı Şule ile birlikte yaşadığı belirlenen anne Çiler Karaca'nın olay sırasında evde olmadığı belirlendi. Evin içinde ise çok sayıda boş bira kutusu olduğu, uzman çavuş ile genç kızın olaydan önce evde bira içtikleri öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



EP(MB/COŞ)