PAZARLIK ANI AN BE AN KAMERAYA YANSIDI


Polis kamerasına yansıyan o takip görüntülerinde, şebeke üyesi sokak satıcısının yanına otomobille gelen bir kişiye uyuşturucu sattığı görülüyor. Bir başka görüntüde yine otomobille, zanlıların uyuşturucu sattığı adrese gelen bir kişi görülüyor. Uyuşturucu alacak kişi aracından inmezken, satıcılar camdan uzanarak araç içerisinde satış işlemini gerçekleştiriyor.


ALENEN UYUŞTURUCU SATIYORLAR


Yine aynı adreste çekilen bir görüntüde uyuşturucu satılan adresin önünde 2 otomobili durduğu görülüyor. Bir evin önündeki kaldırıma sandalyeler koyarak müşteri gelmesini bekleyen şüpheliler otomobildeki kişilerle pazarlık yapıyor. Ve uyuşturucu ticaretini gerçekleştiriyor. Sürekli aynı yeri mesken edinerek tezgah kuran zanlılara polisin baskın yapma anları da yine kameralara yansıyan görüntüler arasında yer aldı. Bir anda araçlarla sokağa giren Narkotik Polisinin baskın anları filmleri aratmazken, araçlardan inen ekiplerin adreslere dağılması da görüntüler arasında yer alıyor. Bir süre sonra polis gözaltına aldığı zanlıları gözaltına alarak ekip araçlarına getiriyor. Diğer zanlıların yakalanma anları ve yine polisin adreslerde yaptığı aramalarda polis kameralarına yansıyan görüntüler arasında yer alıyor.


7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Polisin görüntüleri kameralara da yansıyan o operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 22,6 gram uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları İstanbul Adliyesi’nde mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.