Olay saat 17.00 sıralarında, araç trafiğine kapalı olan, kentin en haraketli iş caddesi olan Saraçlar'da meydana geldi. Caddedeki bir perdecide tezgahtar olarak çalışan 34 yaşındaki Serdar Bafra, caddede plakasız motosikletle gezen 19 yaşındaki Uğurcan Çerkez ve Oktay Koşar’ı "Burada hızlı gitmeyin" diyerek uyardı. Motosikleti durduran 2 genç, dönüp geldikleri işyerinin önünde Bafra’nın üzerine saldırdı, sol bacağından bıçakla yaraladı. Çevredekilerin ihbarıyla gelen 112 Acil Servis’in yaptığı ilk müdahalenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Serdar Bafra’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olayın görgü tanıkları perdecide çalışan Serdar Bafra’nın motosikletli gençleri kibarca uyardığını ifade ederek, "Cadde trafiğe kapalı olmasına rağmen motosikletler hızlı gidiyordu. Yaralanan genç motosikletlileri 'Yavaş gidin' diye uyardı. Çok kibar konuşmuştu. Hızlı giderseniz trafik polislerine şikayet edeceğini söyleyince motosikleti bırakıp üstüne saldırdılar. Biri kafa attı sonra daha bıçaklayıp kaçtılar" diye konuştu.

10 DAKİKA SONRA YAKALANDILAR

Plakasız motosikletle kaçan Uğurcan Çerkez ve Oktay Koşar, kısa bir süre sonra Uzunkaldırım Caddesi’nde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.



EÖ(LK/SS)