Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı'nın (AKSAV) gerçekleştirdiği 3'üncü Antalya Televizyon Ödülleri'nin kokteyli yapıldı. Açılış kokteyline televizyon dünyasının sevilen isimleri katıldı. Gecede konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Televizyon Ödülleri'nin üçüncü yaşında çok büyük bir ivme kazandığını vurguladı. Etkinliğin ilerleyen yıllarda Altın Portakal Film Festivali'ne ciddi rakip olabileceğini dile getiren Akaydın, bu gelişmeyi yarattığı için Türk televizyon dünyasında ve televizyon dizisinde emeği geçen yönetici, senarist ve sanatçılara Antalya halkının minnetini sunduğunu söyledi.

Televizyon dünyasının Ortadoğu, Balkanlar ve Avrasya coğrafyasında Türkiye'yi çok iyi tanınır hale getirdiğini belirten Akaydın, "Bu insanlar son derece büyük bir sevgi kuşağı oluşturdular. İşin doğrusu bir serzenişte bulunayım kendi adıma. Politikacıların yapamadığı sevgi barış ve insanlık ortamını işte bu coğrafyada bu sevgili sanatçı kardeşlerim ve arkasındaki kalabalık dünya yarattı. Onlara da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Tayfun Talipoğlu, İclal Aydın, Tarık Ünlüoğlu, Sümer Tilmaç, Çiğdem Tunç'un da katıldığı kokteylde 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' adlı televizyon dizisinin oyuncuları yoğun ilgi gördü.