Burada bir konuşma yapan Cihat Tamer komutanların yalan yanlış bir takım suçlamalarla ve sahte belgelerle cezaevinde yattığını söyledi. “Sevgili Aziz Nesin ‘Halkımın en değerlilerinin başını ezen yurdum’ demiştir" diyen Tamer konuşmasında şunları söyledi:

“Gerçekten bugün ülkemizin en güzel generalleri, subayları askerleri, hepsi içeride yalan yanlış bir takım suçlamalarla, daha acısı sahte belgelerle, yıllarca terörle mücadele eden bu generallerin karşısına bir de çocuk katili insanları tanık olarak çıkarmaları beni gerçekten üzdü. Hükümet açık açık kindar ve dindar nesil yetiştirecem diyor. Ve rövanş alınıyor. Genelkurmay Başkanımızın soyadı Özel. Acaba kimin Özel’i bunu sormak istiyorum. Bugünler geçecek bu ülkeyi yalnız bırakmıyoruz. Sevgili komutanlarımızı yalnız bırakmayacağız. Bu saçma sapan davalar birg ün gelecek nihayete erecek."


‘Yüzyılın iftirası Balyoz Davası’, ‘Ölene kadar biz haklıyız onlar haksız’ yazılı pankartlar açan grup, Hasdal Cezaevinde hapis yatan Tümamiral Cem Gürdeniz’in gönderdiği mektubun okunmasıyla eylemi bitirdi.

(BB)