Astaş Holding tarafından Göltürkbükü beldesinde inşaatına geçen yıl başlanan “The Residences At Mandarin Oriental Bodrum” projesinin tanıtım programı 7 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00’de yapılacak. Programa, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Kültür ve Turizm Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, Mandarin Oriental Hotel Group Direktörleri Christoph Mares ve Paul M. Massot, Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ve 500’e yakın seçkin davetli katılacak. Davetin sürpriz konukları ise birbirinden güzel iki model Milla Jovovich ile Bar Rafaeli olacak. Gecede ünlü İtalyan sanatçı Eros Ramazotti basına kapalı bir konser verirken, Pianist Bella, Uçan Balon şov, Stars Of Florida ve Pyrotechnic dans gösterileri yer alacak.

CENNETTE LÜKS TATİL OLANAĞI

Göltürkbükü'ndeki Cennet Koy'da 600 bin metrekarelik alana inşaa edilen ve 98 villa, 116 residans, 82 lüks otel odası ve 20 suitten oluşan proje çerçevesinde bölgeye bir milyon yeni bitki ve yüz bin ağaç dikimi yapılacak. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, residans ve villaların bulunduğu bölümün 2013 yılının yaz ayına yetiştirileceğini, proje tamamının ise 2014 yılında bitirileceğini belirterek, maliyetin ise yaklaşık 600 milyon euro olduğunu söyledi. 

Türkiye'nin son dönemde konumuyla, ekonomisiyle, istikrarıyla yabancı yatırımcıların ilgi odağı olduğunu vurgulayarak, Mandarin Oriental Hotel Group gibi dünyaca ünlü bir markayı Türkiye'ye getirmekten memnuniyet duyduklarını kaydeden Aşçı, “Hedefimiz, Bodrum'u, beklentileri yüksek ziyaretçilerin geleceği lüks bir destinasyon olarak konumlamak ve Avrupa'nın güney sahillerindeki en önemli tatil bölgesi olmasına katkıda bulunmak” dedi.