Kaza, Barbaros Bulvarı'nda dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Neyzen Şenol Filiz'in kullandığı araç bulvardan meydan istikametine seyir halindeyken Conrad Oteli alt trafik ışıklarından sola dönmek için sol şeride geçti. Sol şeritte ilerleyen Filiz'in kullandığı araç bu sırada 5 metre ilerideki yaya yolunu kullanmadan araçların arasından karşıya geçmeye çalışan Hasan Sarıkaya'ya çarptı. Sarıkaya çarpmanın etkisiyle birkaç metre savrularak yere düştü. Hemen aracından inen Filiz yerde hareketsiz yatan Sarıkaya için sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Sarıkaya'yı ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Sarıkaya'nın hayati tehlikesi bulunmazken yakınlarına cep telefonuyla haber verildi. Polise olayı anlatan Filiz, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.


KAZA ANI KAMERADA


Ünlü Neyzen Filiz'in karıştığı kaza MOBESE kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraların kaydettiği görüntülere göre; Şenol Filiz'in kullandığı araç Barbaros Bulvarından meydan istikametine ilerliyor. Sola dönmek için sol şeride geçen araç, bu sırada karşıya geçmek isteyen Sarıkaya'ya çarpıyor. Sarıkaya çarpmanın etkisiyle birkaç metre savrulduktan sonra yere düşüyor.


Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatırken Neyzen Şenol Filiz'i ifadesini almak için Beşiktaş Polis merkezine götürdü. İfadesi alınan Filiz daha sonra polis merkezinden ayrıldı.