CVP Interactive tarafından çekimlerine başlanan, Tamer Karadağlı ile Bursalı oyuncu Seda Eğridere'nin başrollerini paylaştıkları 'Alina' adlı filmin çekimlerine danışmanlık yapacak olan Roth, yeni filminin mekanını da yine Bursa’da araştıracak.

Kentin tarihi turistik mekanlarını da gezecek olan Bobby Roth, Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında da 18 Nisan Çarşamba günü Çelik Palas Otel’de basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Roth, 18 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’da Fabrika-i Hümayun’da Bursalı takipçileriyle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirecek, aynı gün saat 18.00’de de çalışmalarından detayları sunacağı bir workshop uygulamasına imzasını atacak. Ünlü yönetmen, 19 Nisan Perşembe günü saat 10.00’da da Orhangazi Parkı’nda kurulacak mini film setinde basın mensuplarına filminden bir kare sunarak ‘Alina’ filmi hakkında bilgiler verecek.

Bobby Roth, uzun yıllardır ‘Lost’, ‘Prison Break’, ‘Flash Forward’, ‘V’, ‘Fringe’, ‘Criminal Minds’ ve ‘Without a Trace’ gibi Amerikan televizyonlarının en çok reyting alan dizilerini yönetti. Yönettiği bu dizilerden bazıları Türkiye’de yayınlandı ve büyük ilgi gördü.